Coffee Talk

Ask WorkSafeBC and Employers' Advisers Office

Thursday, October 29, 2020: 10:00 AM to 10:45 AM

45MIN


​Questions about health and safety regulatory requirements, prevention services, claims management, training, or support for BC employers? In this Ask Me Anything style session, experts from WorkSafeBC and the Ministry of Labour Employers' Advisers Office will be on hand to answer.

Jose Barranco and Steven Hodgins bring many years of specific expertise in health and safety, and can connect you with the information and services you need to support your business. Bring your questions!




Session Speakers

Jose Barranco

Acting Manager, OHS Consultation & Education Services - Manufacturing & Retail

WorkSafeBC

Steven Hodgins

Employers' Adviser

Employers' Advisers Office - Ministry of Labour

Related Sessions

Make It Safe Opening Session

Thursday, October 29, 2020
8:00 AM to 8:30 AM

30min Panel

Psychological Health & Safety at Work - Part 1

Thursday, October 29, 2020
8:30 AM to 10:30 AM

120min Breakout Seminar

Leveraging the JHSC in a Crisis

Thursday, October 29, 2020
9:00 AM to 10:00 AM

60min Panel

Ask WorkSafeBC and Employers' Advisers Office

Thursday, October 29, 2020
10:00 AM to 10:45 AM

45min Coffee Talk

International Leader Panel: COVID-19 Lessons and Growth

Thursday, October 29, 2020
11:00 AM to 12:30 PM

90min Panel

Preventing MSIs with Participatory Ergonomics - Part 1

Thursday, October 29, 2020
1:00 PM to 3:00 PM

120min Breakout Seminar

Lessons in Exposure Control

Thursday, October 29, 2020
1:30 PM to 2:30 PM

60min Round table

Day 2 Opening Session

Friday, October 30, 2020
8:00 AM to 8:00 AM

0min Panel

Psychological Health & Safety at Work - Part 2

Friday, October 30, 2020
8:30 AM to 10:30 AM

120min Breakout Seminar

Guarding in a New Age of Machines 

Friday, October 30, 2020
9:00 AM to 10:00 AM

60min Breakout Seminar

Rethinking Safety: Learning from Frontline Experience

Friday, October 30, 2020
10:00 AM to 11:00 AM

60min Breakout Seminar

Expert Panel: Controversy and Best Practice – Navigating COVID-19 and the Recovery

Friday, October 30, 2020
11:30 AM to 1:00 PM

90min Panel

OHS Professional Competencies and Capabilities: A New Standard for Manufacturing

Friday, October 30, 2020
1:30 PM to 2:30 PM

60min Panel

Preventing MSIs with Participatory Ergonomics - Part 2

Friday, October 30, 2020
2:30 PM to 4:30 PM

120min Breakout Seminar

  • © Copyright - Manufacturing Safety Alliance of BC, 2020